English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (26 reviews)
Schrijf een review
  • Door Baccaglini Giacomo
  • Oct 10, 2011

Het overtrof ver mijn verwachtingen. Great! Heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Fantastisch! Ha di gran lunga superato le mie aspettative. Fantastico !
Has far exceeded my expectations. Fantastic!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door stephan-tenge
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2012

Ik heb het horloge gistermiddag ontvangen en ben er erg blij mee.
De kwaliteit is erg goed!
Ik heb het horloge gistermiddag ontvangen en ben er erg blij mee.
De kwaliteit is erg goed!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door theathuesen
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 27, 2014

Een heel leuk horloge, het is het geld waard. Een echt goed horloge, het is het geld waard. A really nice watch, its the money worth.
Et virkelig godt ur, det er pengene værd.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door paulocesarrosa10
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 02, 2014

Geweldige kwaliteitsproduct! Ik raad aan ... produto de ótima qualidade ! recomendo...

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jadiel_15
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2014

Kwaliteitsproduct arriveerde dendro dan verwacht. Produto de qualidade chegou dendro do esperado.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door serialgamer99
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2014

Uitstekend product, waar voor je geld, esthetisch alles is aanwezig, ik ben heel blij met mijn aankoop, echt een heel mooi horloge. Excellent produit, rapport qualité prix, esthetique tout y est, je suis ravis de mon achat, vraiment une très belle montre.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wakesword
  • Apr 23, 2014

Great! Absoluut geweldige prijs, geen douanekosten voor mij ... Dit horloge is erg mooi, in overeenstemming met de beschrijving, en blijft perfect werken na meer dan een jaar gebruik. De vorige shows die ik op deze site kocht, eindigden na enkele maanden een paar seconden achter het einde van de week. Dit is uiterst nauwkeurig! Ik ben erg blij met mijn aankoop. Génial ! Prix absolument formidable, aucun frais de douanes pour ma part...
Cette montre est très belle, conforme à la description, et continue de fonctionné parfaitement après plus dun an dutilisation. La précédente montre que jai acheté sur ce site finissait par avoir quelques secondes de retard en fin de semaine au bout de quelques mois. Celleci reste extrèmement précise !
Je suis très content de mon achat.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claudioscoralick
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2014

Het product arriveerde iets na de deadline, maar in perfecte staat en goed bewaard. Heel schattig en werkte! Bedankt Miniln TheBox.com O produto chegou um pouco depois do prazo, mas em perfeito estado e bem armazenado.
Muito bonito e funcionado!
Obrigado Miniln TheBox.com

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door agostinhostj
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 03, 2014

Product is in goede staat aangekomen. Produto chegou em ótimo estado.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door geise_maitana
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2013

Ik hield van het horloge! geweldige kwaliteit Adorei o relogio! otima qualidade

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest