English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (31 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 02, 2015

Echt handig om alle kleine objecten die men heeft te organiseren :) Really useful to organize all the small objects one has :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 26, 2015

DEZE PRECIES BESTELD ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ

Antwoord Vertaald uit het Grieks Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 04, 2014

perfect, maar kosten naast de levering parfait mais des frais en plus à la livraison

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 21, 2014

Zeer mooie tacklebox zeker. Houd van het touwtje om het aan je nek te hangen, zodat je het niet hoeft te dragen. Gebruik deze box sinds ik hem heb Very nice tacklebox for sure. Love the string to hang it on your neck so you dint have to carry it. Have been using this box ever since I got it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 10, 2014

Ik ben tevreden dat de goederen in orde zijn, de prijzen zijn ok en de gratis verzending is voldoende voor mij vijf sterren, dank u ich bin zufriedenen die Ware ist in ordnung, der Preise ist ok und der kostenlose Versand ausreichend von mir fünf Sterne danke

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 27, 2014

Geweldig product, ik raad het aan voor kleine vissers, niets bijzonders Super produit, je le recommande pour les petits pecheurs rien à redire

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 05, 2014

Zeer goed product en verzending in perfecte staat, zoals altijd hier gekocht. Muy buen producto y el envio en perfectas condiciones, como siempre que he comprado aqui.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 19, 2013

Alles zoals je hek, uitstekend materiaal Tutto come da Vostra recenzione, materiale ottimo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 22, 2015

Kleiner dan verwacht, maar goed. Mais pequena que o esperado, mas esta bom.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2014

Ik vind het zo leuk. Dank je wel. goede service mi piace tanto. grazie. buon servizio

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest