English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Ежедневные акции
Приложения

MiniInTheBox.com осуществляет доставку товаров практически в любую страну мира.

Выбор валюты: $ USD
  • по redfox_surgut
  • Проверенный покупатель
  • 9.3.2016

все отлично, качество норм!!!!!!!!!!!!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по sergsim
  • Проверенный покупатель
  • 18.1.2016

Качество нормальное. Посмотрим, как себя покажут в эксплуатации.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по kenavo560809
  • Проверенный покупатель
  • 24.11.2016

conforme au descriptif, compatible mac book pro, très bon rapport qualité prix, satisfaite de mon achat!!!!!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по amanda_blom1992
  • Проверенный покупатель
  • 29.1.2016

Snelle levering, werkt erg fijn.
Klein en compact. Handig voor aan je sleutelbos!
Snelle USB ook.

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по ed.vaillant
  • Проверенный покупатель
  • 10.1.2016

Conforme a l'annonce,petit mais puissant

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по kaitzu78m
  • Проверенный покупатель
  • 9.1.2016

oooooooooooooooooooooooooooo kooooooooooooooooooooooooooooooooo

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по bott.m
  • Проверенный покупатель
  • 6.12.2015

ottima come da descrizione !!!!!!!!!!!!!!!!!!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по lucas_rato_10
  • Проверенный покупатель
  • 21.11.2015

Excelente Produto , funciona como a descrição!

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по trebouttem
  • Проверенный покупатель
  • 21.11.2015

Petite cle de dernière génération, excellent qualité

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

  • по Menne
  • Проверенный покупатель
  • 6.11.2015

Beste Miniinthebox.com

Na ongeveer 2,5 weken kreeg ik mijn bestelling binnen. Alles was goed verpakt en de USBstick is van zeer goede kwaliteit.
Helaas merkte ik na het openen van de verpakking, dat ik een verkeerd artikel binnen had gekregen (ik had de USB 2.0 versie ontvangen wat eigenlijk 3.0 moest zijn).
Ik heb direct een mail gestuurd om aan te geven dat ik een verkeerd artikel had ontvangen.
Een dag later (vandaag), heb ik antwoord gekregen op mijn mail.

Dit was het antwoord:

Beste klant,

Onze oprechte excuses dat we u een incorrect product hebben gestuurd.

Wij zullen onmiddellijk een herverzending van het correcte product voor u regelen. U hoeft het incorrecte product niet terug te sturen.

Let op: de verwerkings en verzendtijden zijn identiek aan uw eerste bestelling.

Zodra we uw bestelling verzenden, sturen we u een email met daarin de naam van de koerier en een referentienummer van het pakket ter referentie. Wij danken u voor uw begrip.

Nogmaals onze excuses voor het eventuele ongemak. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,
Carla


Graag wil ik mijn complimenten maken over de bijzonder vriendelijke en goede klantenservice van miniinthebox.com. Hierbij hebben jullie een trouwe klant voor de zoveelste keer zeer tevreden gemaakt en gehouden. Nogmaals, mijn complimenten!

(De USB is trouwens van top kwaliteit!!)

Mvg,

Menne

После авторизации, Вы сможете ответить на этот отзыв.

Присоединяйтесь к сообществу

О компании
Что такое MiNiInTheBox.com
Карьера
Карта сайта
NewsInTheBox
Служба поддержки
Контакты
Отследить выполнение заказа
Помощь и База знаний
Оплата и доставка
Способы оплаты
Отправка товара
Куда мы доставляем товар
Расчетное время доставки
Условия веб-сайта
Условия возврата
Политика кофиденциальности
Условия пользования веб-сайтом
Использование материалов MiniInTheBox.com
Другое
Партнерская программа
Стать Продавцом
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifieddhl ups ems
BTest