English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagliga erbjudanden
Mobilappar

MiniInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

Hur kan jag kontrollera min orderstatus?

Hur kan jag kontrollera min orderstatus?

MiniInTheBox gör det enkelt för alla att hålla koll på sitt konto.

• 1. Logga in på ”Mitt konto” och klicka på "Mina orders" i det övre vänstra hörnet.

• 2. Under "Mina orders" kan du se alla dina beställningar och deras nuvarande status.

För att förstå vad de olika orderstatusarna betyder, klicka här.

CTest