English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 01:01:02

Sista chansen-julklappar Dagliga erbjudanden
Mobilappar

MiniInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

Hur uppdaterar jag min leverans- eller faktureringsadress?

Hur uppdaterar jag min leverans- eller faktureringsadress?

För att ändra och/eller uppdatera din leverans- eller faktureringsadress:

• 1. Logga in på “Mitt konto” och klicka på “Mina orders”.
  • 2. Klicka på "Hantera adressbok".
  • 3. Redigera din “Faktureringsadress” eller lägg till/redigera en “Leveransadress”.

Du kan också ändra, uppdatera eller lägga till en ny leveransadress i kassan.